Rövid távú pilot

Rövid távú pilot szolgáltatásunk keretében lehetőséget biztosítunk a TruckLOG targonca flottamenedzsment rendszer kipróbálására és tesztelésére. Néhány, saját flottából kiválasztott targoncára a rendszert teljes funkcionalitással elérhetővé tesszük (kezelő azonosítás, hozzáférés szabályozás, kötelező műszakos ellenőrzés, ütközés érzékelés, tétlenségi- és üzemen kívüli állapot kezelés, üzenetküldés, karbantartás menedzsment), és biztosítjuk az online szoftver és adatbázis teljes funkcionalitású használatát. Az 1 hónapos teszt időszak végén lehetőség nyílik a targonca flottamenedzsment teljes flottára történő kibővítésére.

Bérlet

A rendszerünk használatára tartósbérlet konstrukcióban is lehetőség van. Hosszú távon biztosítottá válik az előnyök és üzleti hasznok folyamatos kiaknázása, azaz a biztonságosabb, hatékonyabb, olcsóbb működés. A TruckLOG rendszer márka független, bármilyen gyártmányra felszerelhető, így a szerződéses időszak alatti esetleges gépcsere esetén átszerelhető az új targoncákra is.

Tanácsadás, eredmények kiértékelése

A TruckLOG targonca flottamenedzsment rendszer olyan információkat gyűjt össze és tesz hozzáférhetővé, ami a hatékonyságnövelési intézkedések kiindulópontjául szolgál (pl. targoncák kihasználtsága, targoncakezelők kihasználtsága, gyakori ütközések oka stb.). A rendszert használó partnereink részére tanácsadási szolgáltatásunk keretében vállaljuk, hogy az összegyűlt adatok alapján átfogó elemzést készítünk, és javaslatokat fogalmazunk meg az anyagmozgatási tevékenység fejlesztésére vonatkozóan. A hatékonyság növelésével és a költségek csökkentésével a rendszer bevezetése rövid időn belül megtérül.

Kapcsolat
iTruck Solutions Kft.
1044 Budapest,
Ipari Park u. 10.
Telefon: +36-30-642-8345
E-mail: info@itrucksolutions.hu
Keresés
Bemutató-film
Tekintse meg TruckLOG Targonca Flotta Menedzsment rendszerünk angol nyelvű videóját: