Az iTruck Solutions Kft. 2011-ben alakult magyar tulajdonú, intelligens targonca megoldások bevezetésére szakosodott vállalkozás; a hazai anyagmozgatás piac egyik legújabb, legmodernebb szereplője. Targonca flottamenedzsment rendszer bevezetési tevékenységünk során a legmodernebb megoldásokat állítjuk ügyfeleink hatékonyság- és biztonság növelési szolgálatába.

Tevékenységünk megvalósítás és eredmény orientált. Tudjuk, hogy ügyfeleink számára értéket teremteni kizárólag üzleti eredményeket produkáló, és a gyakorlatban is megfelelően működő megoldások bevezetésével tudunk. Minden ügyfelünknél az igényeknek legmegfelelőbb megoldást választjuk ki, és a bevezetett intelligens targonca megoldásokat egyénileg testre szabjuk.

Hiszünk a biztonság, hatékonyság, költség kontroll együttes megteremtésének fontosságában. Meggyőződésünk, hogy a biztonságos és balesetmentes működés mindenekelőtt a legfontosabb, és törekedni kell a balesetek elkerülésére és a targoncákkal kapcsolatba kerülő munkatársak egészségének megőrzésére. Hiszünk a folyamatos hatékonyságnövelésben, és abban, hogy sikert hosszú távon csak azok a vállalatok tudnak elérni, akik mindig keresik a választ arra, hogyan lehet valamit jobban csinálni, és szisztematikusan fejlesztik folyamataikat és kihasználtságukat. Harmadrészt pedig hiszünk az anyagmozgatás költségeinek kontrollálhatóságában, nyomon követésében, és a tény adatokon alapuló döntéshozatalban, amik elengedhetetlenek az eredményes működéshez és a profitabilitás növeléséhez.

Munkatársaink és együttműködő partnereink széleskörű, több tíz éves tapasztalattal rendelkeznek. Az intelligens targonca megoldások bevezetésekor egyesítjük a targonca kereskedelemben és szervizelésben, a controlling, vezetési és stratégiai tanácsadásban, illetve az elektronikai fejlesztésben szerzett tudásunkat és tapasztalatunkat, hogy ügyfeleinknek a legjobb megoldásokat tudjuk kínálni. Csapatunk és együttműködő partnereink folyamatosan bővülnek.

Az iparági legjobb gyakorlatokat hazai és nemzetközi tudásbázisra alapozva biztosítjuk. Partner vállalatunk a Davis Derby Ltd. az Egyesült Királyság piacvezető targonca flottamenedzsment rendszerét kínáló vállalata. Fejlesztő központjában az ügyfelek igényeire épülő folyamatos fejlesztés történik, ami a legmodernebb és legjobb megoldások kialakítását teszi lehetővé. Az iTruck Solutions Kft. és a Davis Derby Ltd. közötti folyamatos egyeztetéseknek köszönhetően a magyar piac sajátosságaira is választ adnak kínált megoldásaink.

Az intelligens targonca megoldások szállításával fő célunk, hogy ügyfeleink azonosulva a biztonság, hatékonyság és költség kontroll hármasával olyan modern, az anyagmozgatásban egyre nélkülözhetetlenebb megoldásokat alkalmazzanak, amely hozzájárul sikeres és eredményes működésükhöz.

Kapcsolat
iTruck Solutions Kft.
1044 Budapest,
Ipari Park u. 10.
Telefon: +36-30-642-8345
E-mail: info@itrucksolutions.hu
Keresés
Bemutató-film
Tekintse meg TruckLOG Targonca Flotta Menedzsment rendszerünk angol nyelvű videóját: